Streama dina favoriter gratis

Funderar du på att sänka dina utgifter? Då är det en bra sak att se över ifall du verkligen behöver din tv, du kan faktiskt se alla ina favoritserier och tv-program på andra sätt som inte kostar dig något alls – nämligen online via streaming.

När du planerar att sänka dina utgifter för att stabilisera din ekonomi finns det många platser du kan spara in pengar på. Har du till exempel tänk på att du kanske inte är i behov av att ha en massa dyra tv-kanaler du inte tittar på när du faktiskt kan streama det mesta online? Visserligen kan det kosta en del att ha konto hos en streamingtjänst, men som tur är finns det streamingtjänster som är helt gratis, eller i alla fall gratis i början under prövoperioden. Såsom dessa:

  • Viaplay
  • Cmore
  • Netflix
  • HBO
  • Amazon Prime
  • SF Anytime

Det finns såklart en hel del andra onlinesajter som alltid är gratis som till exempel SVT Play och UR Play tillsammans med Play-kanaler som andra tv-kanaler har men dessa får du stå ut med reklamavbrott precis såsom det är på vanlig tv.

Så kollar du gratis – alltid

Det finns en hel del knep att ta till för att aldrig behöva betala för den streamingtjänst du tittar på. Till exempel finns det ett skämt om att ingen har ett eget Netflix-konto utan att alla lånar en kompis login, och visst kan det stämma och det är också ett bra knep för att kunna se dina favoriter gratis. Tänk bara på att vänskapen alltid är viktigare än ett konto på en streamingtjänst, varför inte betala hälften och fortsätta dela? Då kostar det mindre för er båda.

En annan sak du kan göra för att kolla gratis är att göra dig av med dina dyra tv-abonnemang. Tänk bara på att det numera är en tv-avgift i stället för tv-licens och den betalar du oavsett. Men med det sagt så kanske det inte är nödvändigt att ha ett tv-abonnemang med kanaler du inte tittar på. Streamar du online kanske det räcker gott och väl med standardutbudet?